Boekkies

Meimaand,

Hebben jullie genoten van de boekkeuze van Danielle? Ik heb het zo druk gehad, dat ik er niet aan toegekomen ben. Hij blijft voor mij deze maand staan. Ik heb 'm gedownload als e-boek vanuit de bibliotheek. Maar ik vond de letters wel een beetje klein. Eens vragen hoe dat zit bij de bib, misschien doe ik iets fout.

Het volgende boek is van een Belgische auteur, Jo Claes', een nieuwe favoriet van mij. Zijn nieuwste boek was uit in april en het heet " de mythe van Methusalem" . Het is een politieroman en natuurlijk speelt Thomas Berg de hoofdinspecteur weer een hoofdrol. Het gaat over stamcelonderzoek en een mogelijke remedie tegen ouder worden. Nou ik ben erg benieuwd!


Lees ze,

Mariet


2 april

Boek van deze maand:
                    Erfenis  van de tempeliers van Steve Berry.

 Danielle kwam ermee. En ik vind het een goed plan. Mysterie, daar hou ik wel van. Ik heb het boek nog niet in huis, maar we gaan op zoek.
Tot de volgende keer 20 maart 2014

Zoals jullie misschien wel weten, ben ik binnen alles aan het, tja hoe zal ik het noemen, ....optimaliseren. Ik heb oneindig veel belangstellingen, waar een gewoon mens moe van wordt. En nou zou ik er natuurlijk een paar kunnen schrappen, (dat schijnt gezond te zijn) maar eerlijk gezegd, past dat niet bij mij( zie het maar als een verslaving) Ik ga dus van alles proberen om  alles te kunnen blijven doen. Ja.aaaa. (In gewone termen, kijken waar het schip strandt)

Ik ben dus zo'n multivrouw. En een multivrouw heeft baat bij goede werkplekken nietwaar.  Misschien zelfs wel essentieel in het gehele plaatje. Mannen snappen dat natuurlijk niet, maar dat begrijp ik wel, die zijn nog in het stadium van managementcursussen volgen en vergaderen. Wij deden dat al in de middeleeuwen en gaandeweg is het in onze genen geslopen. Wij, ladies managen wat af en daar maken we niet veel woorden meer over vuil! Maar wij begrijpen wel degelijk de essentie van een goede werkplek.

Aldus heb ik besloten, dat mijn boekenlading , die keurig op onze vliering stond te verkommeren tussen de zilvervisjes, opgeschoond  zou worden en tentoongesteld . Met andere woorden, ze komen nu in de boekenkast. Punt uit. De IKEA had er ook baat bij, want de Billy-serie is daar natuurlijk ontzettend handig voor.

Ik ben mijn oude boeken aan het herlezen, best leuk! Maar wat nieuw vuur zou ook wel welkom zijn.
Nu heb ik me voorgenomen om elke maand in iedergeval één nieuw boek te lezen. Net zoiets als vroeger de ECI -club ,maar dan anders.

Nou heeft mijn dochter een hele nieuwe spirit over zich gekregen en mama moet ook meedoen. Wij zijn in de  "Twilight". Na in de kerstvakantie de hele serie op dvd gezien te hebben( en dan bedoel ik niet één keer, maar ik denk dat we nu in herhaling 3 zitten), is nu de boekenreeks aan de beurt ( 4 dikke pillen).Dochterlief zit in deel 3, want ze had een goed rapport en dus deel 2 en 3 maar tegelijk gekocht als kadootje
Mama is nog niet begonnen aan deel 1, ....voelt u 'm.

Help, ik voel enige gêne over me heen komen. Heleen van Rooyen is niet mijn ding en die 50 schaduwen, heb ik ook laten gaan.( het zal allemaal wel ) Maar er moet tegenwoordig toch nog wel iets zijn wat interessant is. De laatste nieuwe schrijver, die ik heb gelezen was Jo Claes. Ik hou van detectives , altijd al gedaan. En hij schrijft aardig, net als Jan Terlouw met zijn dochter. Lekker wegleesboeken, maar ik heb zo'n beetje alles van hun, wat er nu in de bib of boekhandel te krijgen is , gelezen. Net als mijn boeken van Patricia Cornwall, Maeve Binchy enz.
Maar waar een wil is, is een weg. Aldus, ik ga op zoek.....
Volgende maand meer.....
 Hoe zal ik het noemen?

                                               Boekkies April is........?...............


Oja, suggesties zijn welkom

Groetjes

Geen opmerkingen:

Een reactie posten