woensdag 24 april 2013

Tas

Mijn tas?....... Al lang klaar. Mmaarrrrr, tja die binnenkant hè,  eigenlijk wil ik wel een rits voor  mijn portemonnee en een vakje voor mijn telefoon. En misschien een rits om af te sluiten.  En dan het hengsel. Haak- en breiwerk rekt, en ik weet uit ervaring, dat dat gaat irriteren. Dus ik denk en denk en denk........En ik ben allang weer met andere dingen bezig.......



Ik heb besloten om er maar niet al te moeilijk over te doen, het is immers maar een eerste probeersel. Dus het hengsel wordt simpel van stof en de binnenkant, daar ga ik zo aan beginnen en dan maar kijken wat het wordt, go with the flow. Ik kon allerlei waanzinnig mooie stofjes verzinnen, maar daar ben ik van afgestapt. Ik heb een prima stofje liggen, lijkt een beetje op leer, maar is het niet en daar ga ik het gewoon mee doen.

Heel veel plezier deze week met de koninginnedag "dingetjes"


Mariet


3 opmerkingen:

  1. Ja een tas haken is mooi, maar hij rekt inderdaad uit. Ik ben ook gestart met een tas en ik ga hem gewoon bekleden met een mooi stofje aan de binnenkant. De handvatten heb ik bij veritas gekocht. Ik denk dat ze die ook bij pipoos verkopen, maar ben niet zeker. Je komt er wel uit.
    Ben benieuwd naar het resultaat.
    Grtjs
    Daniëlle

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ben benieuwd hoe de tas gaat worden, de kleuren zijn in ieder geval al mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. leuk...ik hoor mezelf denken... zo zit jij dus ook in elkaar. Succes het wordt vast mooi.

    BeantwoordenVerwijderen