zondag 28 april 2013

Aangenaam verrastEindelijk!!!!!!! Ik heb mijn bolletjes en ik kan eindelijk verder met mijn bloemenkleed. Jippie!

Vandaag voor het eerst van mijn leven op zondag gewinkeld, ik ben daar namelijk niet zo voor. Ik vind dat je je boodschappen heus wel kan doen op de andere dagen. ( sorry mensen, die inderdaad om die winkelzondag  zitten te smachten).
Waarom dan toch? Ik heb mijn haakkatoen bij de plaatselijke Pipoos gehaald. Een maand geleden ging ik mijn laatste bolletjes halen en wat denk je, hadden ze mijn pistachekleur niet meer, uit de collectie gehaald. Sh... Wat nu, zoeken maar, op internet, hoge portokosten , dan maar naar de dichtstbijzijnde Pipoos(60km). Maar ik kon ze maar niet te pakken krijgen, ik wilde nl. wel eerst weten of mijn kleur er was voordat ik die afstand ging afleggen. Maar nee, geen gehoor. Uiteindelijk heb ik deze week het hoofdkantoor gebeld . Bleek de winkel tijdelijk gesloten te zijn, maar dit weekend zouden ze weer opengaan, maar ik kreeg een telnr. dan kon ik even bellen. En ja hoor, het was er nog, dus nu een kwestie van plannen om langs te gaan. Zaterdag kon niet, ik zat elders( zie vorig bericht) , dus dan maar op de zondag.....nou vooruit, want ik sta te springen om het af te maken.

De winkel heeft nu een XL formule, moderne inrichting, je kent dat vast wel.  Hoeft voor mij niet, ik hou meer van neuzen en lekker gezellig, met stoeltjes om even rustig alles in je op te kunnen nemen. Nu was alles bijna klinisch neergezet. Ik kon zelfs eerst de wol niet vinden. Maar daar stond het dan toch, en daar de Katia ......en ja, dan moest dit mijn kleur zijn.    Neeee, zo'n harde kleur was het toch niet?.......hulp erbij gehaald, hè, hebben ze de kleuren veranderd? SH..... Het meisje, de lieverd, ging nog even voor mij naar achter, misschien lag daar dan nog de oude serie......nee, dit was toch wat ze hadden. Ik had geen kleurstaal meegenomen, omdat ik het kleurnummer wist. Getsie, ik ben de winkel weer uitgelopen, ik moet een nieuw plan bedenken.  Na een groot rondje te hebben gelopen, bedacht ik om het toch maar mee te nemen, dan maar gebruiken voor de rand en dan voor de bloemen maar afwachten hoever ik kwam. . Lange rij, lang wachten, maar ik kreeg nog wel een goody bag, vanwege de heropening.

Snel naar de trein, honger enz. Mijn humeur was niet zo heel goed, inchecken, uitchecken, ookal zo'n ramp. Chagrijnige conducteur.
Eerst maar een broodje. Rust, zon en een mooi landschap als ik uit mijn raampje keek, zelfs twee hertjes............Hey, laten we eens kijken wat er in die goodybag zit..... Wauw een boekje, een stift, een pritt, acrylverf, stempels........en nog veel meer, jemig dit is geen goodybag meer, dit is gewoon een gigantisch leuk cadeau!

DANKJEWEL PIPOOS!

En wat denk je...als eerste toen ik thuis kwam, rende ik naar boven om te kijken of mijn nieuwe katoen tenminste nog een beetje bij de rest kleurde...........

Schaamrood op mijn kaken, .......bleek het gewoon mijn eigen pistachekleur te zijn!

En zo kwam alles toch nog goed

1 opmerking:

  1. Ja, Mariet, ik zou ook zo iets kunnen voor hebben.
    De hele winkel op stelten zetten om te zoeken naar het juiste artikel en dan blijkt dat het gewoon voor je neus ligt... Zo menselijk (of vrouwelijk???)
    Grtjs
    Daniëlle

    BeantwoordenVerwijderen