maandag 27 mei 2013

Bloemetjes van Ellebel

Dit zijn de bloemetjes die ik net gehaakt heb. Ik heb ze gevonden bij Ellebel, jullie kennen haar vast wel. Ik vind deze bloemetjes verschrikkelijk leuk om te maken. Dankjewel Ellen voor je patroontje, wordt erg gewaardeerd!

Vandaag heb ik in plaats van te haken aan mijn bloemenkleed of aan mijn vest, de hele dag achter mijn naaimachine gezeten. Er lagen een aantal projecten al een heeeele tijd te wachten! 
Een jumpsuit voor mijn dochter maken,  haar lievelingsjumpsuit van vorige zomer aanpassen, zodat ze hem deze zomer ook nog kan dragen en nog een paar dingen meer. 
Maar bovenal wilde ik mijn saaie joggingbroek van de H&M pimpen, zodat het een leuke zomerbroek zou worden!En het is gelukt ( al zeg ik het zelf). Ik ben erg content met het resultaat. Maar ach ....een bloemetje kan er vast ook nog wel bij, dus zat ik vanavond bloemetjes te haken en heb dus CSI niet echt gezien, overkomt me wel vaker de laatste paar maanden. Maar vind ik helemaaaaal niet erg.

Mijn projectjes zijn nog niet helemaal af, maar ik ben benieuwd of de bloemetjes inderdaad gebruikt gaan worden ??????

Deze week meer.

Oja, Emma en Mona gaat jurken voor grote meisjes maken!
We doen toch allemaal mee of niet!?
Ik wel in iedergeval, laat de zomer maar komen!


Groeten


3 opmerkingen:

 1. Deze bloemen zijn ook leuk geworden! Ik heb inmiddels ook een bakje vol nog te gebruiken gehaakte bloemen en hartjes etc. Wie weet misschien komen ze ooit wel van pas.
  Groetjes Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooi bloemen. Heb de uitleg gelezen, niet zo moeilijk. En die kleedjes, ook heel mooi. Alleen, ik heb hier in huis zo niemand meer rondlopen waar ik dat voor kan maken...
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk effect geeft dat gehaakte randje eromheen. Die bloemetjes zijn ook leuk om op een kaart of kodo te plakken. Om boekjes te versieren enz.
  Naaien dat is niks voor mij.
  Groeten van Corrie.

  BeantwoordenVerwijderen