zondag 17 maart 2013

Eerste volger, iekkkkkk?!

Zaterdagochtend kreeg ik de schrik van mijn leven, jee ik had een volger.........mijn eerste......
 Mijn god, wat nu.......

Ik ben nog maar net aan het bloggen, waarom ben ik gaan bloggen?
Wel ik heb geen mensen in mijn directe omgeving die het creatief bezig zijn leuk vinden. In de kerstvakantie kwam ik met bloggen in aanraking omdat ik op zoek was naar een patroon voor muts of sjaal. En er ging een wereld voor mij open. Wat leuk toch allemaal!
Ik kan vanwege mijn werk ook niet naar wekelijkse clubjes, maar via internet, lees bloggen, waren er ook een soort clubjes, waar je gewoon aan mee kon doen, en dat je van anderen kan zien wat ze maken of waar ze mee bezig zijn. Ik vind dat ontzettend leuk, ik hou nou eenmaal van mooie dingen.

En ik ben er natuurlijk met open ogen ingetuind en ben met een sprei bezig, die veel tijd en geld opslokt..............maar oooooozoooooo LEUK is. Ik heb geen spijt!

Maar tot nu toe heb ik dat lekker in de anonimiteit kunnen doen, ik had pas laat door dat er mensen mee keken. Ik was ook, ben ook nog vaak aan het freewheelen met mijn blog, want heus ik heb nog lang niet alles, zoals ik het graag zou willen hebben.

Maar nu is er een nieuwe fase aangebroken, peutertijd?! Ik kan er niet meer om heen, mijn eerste volger, ik moet afscheid nemen van mijn babyfase, er wordt nu zichtbaar meer op me gelet, of misschien is het wel iemand die me aan de hand meeneemt en mijn peutersnotjes nog liefdevol met een zakdoekje schoonveegt en alles nog niet zo erg vindt, want peuters moeten nog veel leren toch?

Jacqueline, WELKOM!, ik voel me zeer vereerd, dat je het überhaupt hebt aangedurfd om de eerste te zijn. Ik heb danook een klein presentje voor je ( stuur me even via de mail jouw adres).
Ik hoop dat je het goed kan gebruiken bij jouw sneeuwvlokken. Het is een bolletje Katia in de kleur die in mijn bloemenkleed verwerkt is. Maak er wat moois van, je hebt mij tenminste ook alweer op nieuwe ideeën gebracht en ik ga zeker wat sneeuwvlokken maken!

Oja... Mijn bloemenkleed gaat voorspoedig, maar ik wil alleen maar wat laten zien als er wat veranderd( 1meter is bijna dezelfde foto, als bij 1,5 meter) maar ik vind je belangstelling leuk, dus daarom:      ..    Ik ben nu door mijn verzameling voorgehaakte bloemen ( 125) heen. Totaal gisteravond meer dan 400 bloemen. Ik heb net even gemeten en ik ga eerst met de border bezig, want alles moet wel precies passen natuurlijk het zou jammer zijn om als ik straks weer heel veel moet uithalen......Dus ik ben nog wel even bezig!


                                                                      Lieve groet
                                                                          Mariet

7 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Jacqueline, bolletje katoen is onderweg, en zoals afgesproken heb ik je mailadres even verwijderd

   Verwijderen
 2. En hier is je tweede volger! Ik stimuleer graag beginnende bloggers..., en dit ziet er veelbelovend uit hoor!
  Ik ga nog even verder kijken...

  groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks Elizabeth, wordt enorm gewaardeerd!!!!!!!

   Verwijderen
 3. Hoi Mariet, bedankt voor je reactie op Lobke. Ik zie dat je jezelf lid hebt gemaakt. Bedankt daar voor. Heb mij bij jou ook lid gemaakt. Ik ga je blog nog bij mijn lijstje bijvoegen, kan ik zien wanneer er iets nieuws op je blog staat en dan kunnen we eens komen piepen.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat eewn vreselijk mooie deken wordt dat en wat een eer om mij naam te noemen, liefs Janita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind je deken zóóóó mooi. Vooral de kleuren doen het goed.
  Groetjes,
  Marion

  BeantwoordenVerwijderen